Poštovani bridžeri, prvog vikenda oktobra organizovaćemo Memorijalni turnir u bridžu, obeležavajući 15-tu godišnjicu od tragičnog događaja kada je naš i vaš Đorđe dao svoj život braneći otadžbinu na Kosovu 1999. godine. Želeći da održimo tradiciju Memorijalnog turnira u njegovu čast, uz podršku Opštine Vrnjačka Banja i njenog predsednika, kao pokrovitelja, pozivamo Vas da uzmete učešće na ovogodišnjem Memorijalu. Ispred kluba organizatora pozivamo sve ljubitelje i igrače bridža, kao i članove njihovih porodica da provedu vikend u Vrnjačkoj Banji, igraju bridž ili uživaju u odmoru u našem mestu. Želeći da se okupimo u što većem broju, da se takmičimo i družimo, OO Memorijala je doneo odluku da kotizacija bude 2 500 dinara po paru (za sve dane memorijalnog turnira). Takođe, uzimajući u obzir i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da svim učesnicima koji se prijave za turnir obezbedimo adekvatan smeštaj po vrlo pristojnim cenama, u vilama i privatnom smeštaju. Cene prenoćišta u privatnom smeštaju su 500 dinara po ležaju. Vile sa apartmanima 25 evra zakup (dva ležaja) ili 35 evra zakup - dupleks (4-5 osoba).

Više informacija na našem sajtu ili pozivom na donje brojeve telefona.

Cene hrane i pića su izuzetno pristojne i za pojam Beograda ili Novog Sada jeftine:
 - crna kafa od 40 dinara,
 - espresso kafa od 70 dinara,
 - sokovi i kolači od 100 dinara (razne akcije kafa - sok, kafa - kolač, parfe Švajcarija 150 din),
 - kuvano jelo već od 150 dinara, pansion ručak od 250 din...

Kao što vidite cene su nepromenjene od prošle godine i to je još jedan razlog za dolazak.

Nadamo se da ćete se odazvati na naš poziv. Turnir će se igrati u tri seanse, s tim što će pobednik III seanse u nedelju 5.oktobra, dobiti posebne pehare Trofej "Vrnjci Spa". Mini koktel posle dodele pehara i nagrada. U pregovorima smo sa ugostiteljskom školom da se organizuje i neka prezentacija sa degustacijom za sve igrače.

Molimo sve bridžere da svoje prijave pošalju na mejl organizatora djdbrifest@gmail, najkasnije do 30. septembra, kako bi, u zavisnosti od broja učesnika odabrali adekvatnu salu za takmičenje.

DOBRODOŠLI !

Molimo sve bridžere koji dobiju ovaj pozivni mejl da obaveste svoje partnere, prijatelje koji igraju bridž (a čije mejlove nemamo) i da im isti proslede, ili da odštampaju poziv i istaknu u svojim bridž klubovima. Pravo igranja imaju svi.

Srdačan pozdrav
Zoran Pavlović ing.
064 8297431, 066 9407555, 036 612204
Skype: zoran.pavlovicbridge
www.bridgefestivalserbia.com

back  BSS početna stranica